26.3.2020 | Liikettä laatuun leanilla

Suomen johtavat lean-asiantuntijat Suomen Lean-yhdistys ja Laatukeskus järjestävät 26.3.2020 aamupäivän seminaarin, jossa kuulet kokemuksia leanista eri sektoreilla, löydät parhaat käytännöt juuri sinun organisaatiollesi ja vältät pahimmat karikot matkalla kohti korkeampaa kilpailukykyä.

Julkisen sektorin ei tarvitse olla hankala ja byrokraattinen ympäristö
Yksi seminaarin pääpuhujista on Tukholman kauppakorkeakoulun professori Pär Åhlström, joka on toinen bestseller-kirjan ”Tätä on lean” tekijöistä. Kirjaa on tilaisuudessa myynnissä erikoishintaan. Voit hankkia omasi omistuskirjoituksella. Seminaarissa kuulet myös erinomaisesta leanin soveltamisesta HUSissa, josta kertoo toimialajohtaja Seppo Heinonen.

Leania käytetään myös startup-maailmassa
Keynote Oki Tåg työskentelee intohimoisesti startupien kehittämisen parissa ja case-esimerkkimme esittäjä Mikko Kaipia on menestyksekkäästi yhdistänyt teollisen ja terveydenhoidon Lean-kokemuksen startupin toiminnan kehittämiseen.

Teollinen sektori on perinteisesti hyödyntänyt Leania erityisesti tuotantolinjoissa
KaVo Kerr on tehnyt Suomen mittakaavassa merkittävää lean-kehitystyötä sekä tuotannon että tuotekehityksen saralla. Danaher Business System Leader Antti Savinen kertoo koneistamo-casesta, jossa yhdistyy lean ja laatu.

Ilmoittaudu heti!

OHJELMA | Liikettä laatuun Leanilla 26.3.2020

Ilmoittautuminen ja aamukahvi

Seminaarin avaus |