Koulutuskalenteri päivittyy

1.12. klo 15-19 LPPDE Virtual Summit
Virtual Summiteissa pääset laaja-alaisesti pureutumaan tuote- ja prosessikehityksen eri osa-alueisiin, tekniikoihin ja ihmisten johtamiseen. Joulukuun ohjelma tarkentuu vielä, mutta puhujina mm. Emanuel Tunbjer (Road map for SAFe), Andreas Dörken (Practical view on Set Based thinking) and Patric Adams (LPPD models).

3.2.2023 Lean-ajattelu työkalujen taustalla. Loistavat palautteet saanut Leanin perusteidenkin nimellä kulkenut kompakti online-koulutus, jonka vetää jo kaksi organisaatiota Leanteko-palkinnolle luotsannut Vesa Haapavaara.

7.2.2023 Sote-Lean -seminaari kokoaa jälleen Sote-alan Lean-valmentajat, Lean-kehittäjät ja esihenkilöt uusimpien Lean-casejen äärelle vaihtamaan kokemuksia ja oppimaan tulevaa varten. Seminaarin pääpuhuja Göran Örnung tulee Ruotsista. Göran on käytännön tekijä, jolla on paljon kokemusta päivystyksen menestyksekkäästä kehittämisestä. Päivän aiheina kokonaisuudessaan ovat päivystyksen kehittäminen, häiriökysyntä ja asiakkaiden ohjaus, kerroksittainen johtaminen sekä tiedolla johtaminen. Kotimaiset puhujat tulevat Päijät-Hämeen HYKYstä, Etelä- ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueilta, 2M-IT:ltä, TYKS Psykiatrialta ja HUSista.

2.-4.5.2023 => Lean Practitioner Program 
Laaja-alainen Lean-koulutusohjelma,  jonka fokuksena on käytännöllinen A3-ongelmanratkaisu ja jonka koulutuksellinen anti tulee suurelta osin työssäoppimisen, oman organisaation ongelmanratkaisuprojektin kautta.