Suomen Lean-yhdistyksen vuosikokous 25.10.2018

Suomen Lean-yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 25.10.2018 klo 16:30–18:00 Helsingissä Kansallisoopperan ja baletin tiloissa.

Ennen varsinaista kokousta halukkaille oli järjestetty mahdollisuus vierailla backstagella ja tutustua Suomen Kansallisoopperan ja baletin lean-toimintaan.

Vuosikokous valitsi uusiksi hallituksen jäseniksi Nuppu Rouhiaisen Business Finlandilta sekä Piia Aarnisalon HUS:sta. Yhdistys toivottaa uudet hallituksen jäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan. Hallituksessa jatkavat Jyrki Perttunen (hallituksen pj) sekä Elli Kalliokoski KONE Oyj:ltä.

Yhdistys kiittää hallituksesta poisjääneitä Kai Mäenpäätä ja Vesa Haapavaaraa ansiokkaasta työstä yhdistyksen hyväksi.