Uutiskirje elokuu 2018

Hyvä Lean-yhdistyksen jäsen!

Kesälomien jälkeinen aika on aina tapahtumia ja työtä täynnä. Yhdistyksen toiminta tee tähän poikkeusta. Elo-syyskuu on itse asiassa  yhdistyksessä vuoden kiireisintä aikaa, sillä työskentelemme parhaillaan yhdistyksen suurimman ja tärkeimmän vuosittaisen tapahtuman, Lean Management – seminaarin, järjestelyjen loppuun saattamiseksi.


Lean management 2018 -seminaari

Yhdistyksen tärkein tapahtuma, Lean Management -seminaari, järjestetään 4.10. Espoon Dipolissa. Tapahtumaan on ilmoittautunut hieman alle 200 henkilöä. Tarvitsemme paljon lisää osallistujia! Tapahtuman onnistuminen antaa yhdistyksen toiminnalle taloudellisen pohjan. Siksi on tärkeää saada riittävästi osanottajia seminaariin.

Pyydänkin nyt jäsenistön apua tapahtuman myyntiin ja markkinointiin. Mikäli puolet jäsenistä osallistuisi ja toisi yhden kollegan, osallistujia olisi reilusti yli 400. Toivottavasti olet itse jo ilmoittautunut?

Esityksia ja kanavia on enemmän kuin aiemmin eikä laadusta ole tingitty, kuten ei aiemminkaan. Katso korkeatasoinen ohjelma ja ilmoittaudu Lyytiin  https://www.lyyti.fi/p/LM2018.

Seminaarin puhujakaarti on kansainvälisempi kuin koskaan aiemmin. Tämä on yhdistyksen kansainvälisten verkostojen kasvun ansiota, johon on tietoisesti panostettu paljon.

Osallistu ja käytä ensiluokkainen verkottumismahdollisuus hyväksesi!


Kaksi englanninkielistä Hoshin Kanri -työpajaa syyskuussa

Torstaina 6.9. ja perjantaina 7.9. yhdistys järjestää kaksi erillistä englanninkielistä Hoshin Kanri -työpajaa. Hoshin Kanri liittyy strategian tulokselliseen toimeenpanoon. HK on eräs Toyotan menestyksen kulmakivistä TPS:n ohella. Hoshin Kanrin merkitystä ei voi liikaa korostaa.

Molempiin työpajoihin mahtuu vielä muutamia osallistujia. Ilmoittaudu ripeästi, sillä ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 2.9. Mukaan otetaan enintään 25 osallistujaa.

Torstain työpajassa käsitellään HK:n perusteita eli selvitetään, mistä siinä on kysymys. Tämä työpaja on toisinto maaliskuussa järjestetystä.
Ilmoittautuminen torstain työpajaan.

Perjantain työpajassa mennään syvemmälle esim. harjoitteiden avulla. Tähän työpajaan et voi osallistua, ellet omaa perustietoja Hoshin Kanrista.
Ilmoittautuminen perjantain työpajaan.

Molemmat työpajat maksavat jäsenille 390 €+alv / päivä ja muille 420 €+alv. Voit osallistua vain toiseen tai molempiin päiviin. Kouluttajana toimii Toyotan entinen Master Trainer Fredrik Fjellstedt Ruotsista.