LEAN_palkki2.indd

Uutiskirje joulukuu 2016

Lean-seminaari 9.2.2017

Yhdistys järjestää Lean terveydenhuollossa ja palvelualoilla-seminaarin 09.02.2017 Helsingissä.

Seminaarin aihepiiri on kohdistettu terveydenhuollon ja palvelualojen ammattilaisille ja johtotehtävissä toimiville, mutta sisältö on sovellettavissa mille tahansa alalle. Pääpuhujamme on MD, CEO Emeritus Jeff Thompson, joka on toiminut pitkään Gundersen Health System’in johtajana Wisconsinissä Yhdysvalloissa. Hän on toteuttanut merkittävän toimintakulttuurin muutoksen, josta hän tulee myös puhumaan. Gundersen on valittu kolmatta vuotta peräkkäin Yhdysvaltain 50 parhaimman terveydenhuollon organisaation joukkoon.

Iltapäivälle tarjoamme rinnakkaisia kanavia lean-työkaluistaja lean-simulaatiopeleistä.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu ripeästi, sillä erityisesti työkalu- ja peli-kanaviin on hyvin rajoitetusti paikkoja. Seminaarin hinta on 275 € + alv, yhdistyksen jäsenille 225 € + alv. Ryhmille (10 henkeä ja yli) sovelletaan jäsenhintaa.


Lean-palkinto 2016

Yhdistys etsii hyviä hankkeita Vuoden 2016 Lean-teko -palkinnon saajiksi!

Lean-yhdistyksen vuosittain myöntämän Vuoden Lean-teko -palkinnon avaus on lähestymässä. Kilpailu aukeaa tammikuunalussa 2017 ja siitä ilmoitetaan erikseen sähköpostilla ja internetsivuilla.

Hyvä lean-toteutus on vuonna 2016 lean-filosofian mukaisesti valmistunut hanke, jolla on ollut merkittävää vaikutusta mm. lisäarvon tuottamiseen asiakkaille, organisaation strategiaan, johtamiskulttuuriin ja ympäröivään yhteiskuntaan. Aloitapa hakemuksesi valmistelu hyvissä ajoin! Palkintojen saajat julkistetaan yhdistyksen syysseminaarissa syyskuussa 2017.


Lisää lean-työpajoja

Yhdistys on alusta alkaen ollut mahdollistamassa eri organisaatioissa järjestettyjä lean-työpajoja, joita on järjestetty neljä kertaa vuodessa. Palaute on ollut erittäin hyvää ja sen vuoksi kokeilemme järjestää niitä ensi vuonna enemmän. Tavoitteena on järjestää niitä noin kahden kuukauden välein.

Mikäli haluat järjestää lean-työpajan organisaatiossasi, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Seuraava työpaja on TYKS:ssa Turussa 09.03.2017. Laitapa päivämäärä jo valmiiksi kalenteriisi. Ilmoittautuminen aukeaa helmikuun alkupuolella.


Toimisto suljettuna 20.12. – 8.1. 

Yhdistystoiminnassa vuodenvaihde on hiljaista aikaa, ja niinpä toimistomme on suljettu ajalla 20.12.2016 – 8.1.2017.

Lean-yhdistys toivottaa kaikille jäsenilleen rauhallista Joulunaikaa ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2017!


Lue Lean-yhdistyksen joulukuun jäsenkirje pdf-muodossa.