SAVE THE DATE: Lean Management 2019 -seminaari | torstai 12.9.2019 | Dipoli, Espoo

JAMES P. WOMACK SUOMEEN! Lean Management 2019 -seminaarin pääpuhuja on yhtenä lean-ajattelun ’isänä’ pidetty prof. James (Jim) Womack. Hän tulee ensi kertaa Suomeen sitten 80-luvun. Luvassa on siis ainutlaatuinen tilaisuus.

womack_nettiin

Womack tuli suuren yleisen tietoisuuteen bestseller-kirjallaan The Machine That Changed the World, joka toi lean-tuotanto -termin maailmanlaajuisesti tunnetuksi. Kirja on käännetty yhdelletoista kielelle ja sitä on myyty yli 600 000 kappaletta. Uusittu versio kirjasta julkaistiin vuonna 2007.  Womackin muita tunnettuja kirjoja ovat Lean Thinking (1996) ja Lean Solutions (2005).

Womack perusti Lean Enterprise Instituten vuonna 1997 ja Lean Global Networkin yhdessä Bodo Wiegandin ja José Ferron kanssa.

Toisena keynote-puhujana seminaarissa on Honsha Associatesin toimitusjohtaja Sammy Obara.
Sammy Obara oppi Toyota Production Systemin työskennellessään Toyota Motorsilla Japanissa. Sen jälkeen hän työskenteli 13 vuoden ajan Lean implementoinnin parissa eri Toyotan yksiköissä Japanissa, Brasiliassa, yhdysvalloissa ja Venezuelassa.

Toyota-uran jälkeen Sammy on auttanut yli 300 organisaatiota niiden Lean-matkalla. Organisaatiot ovat olleet muun muassa terveydenhoidon, rakentamisen, vähittäiskaupan ja hallinnon saralta.

Kansainvälisiä vieraita muun muassa Ruotsista ja Norjasta
Lisäksi seminaarissa on kansainvälistä lean-osaamista muun muassa Ruotsista, Jörgen Furuhjelm, Saab Aeronautics ja Norjasta, Eivind Reke, Fowit ja LOS Norge. Perinteisesti seminaarissa esiintyvät case-puheenvuorojen muodossa myös vuoden Lean-palkinto -kilpailun kärkikolmikko.

Seminaarin ohjelmaa päivitetään puhujavahvistusten varmistuttua.

Varmista paikkasi vuoden huipputapahtumaan ilmoittautumalla heti!

Lataa ja tulosta tai välitä kollegalle Lean Management 2019-seminaarin ennakkoesite!