Seminaarit

LEAN MANAGEMENT 2024

Lean Management 24 -seminaarin ilmoittautuminen on avattu. Kaikkien leanista ja sen soveltamisesta kiinnostuneiden vuosittainen huipputapahtuma järjestetään 10.10.2024 Espoon Dipolissa.

Early Bird hinta on voimassa toukokuun 2024 loppuun, hinta jäsenille on 399 eur,  muille 499 euroa. Hintoihin lisätään alv 24 %. Seminaarin normaalihinta on jäsenille 499 eur,  muille 599 euroa + alv 24 %.

Nyt kannattaa varata paikka huippuedulliseen hintaan, Lean Management 2024 on jälleen upea tilaisuus oppia uutta, jakaa kokemuksia ja löytää uusia kontakteja. Kansainvälinen ja kotimainen puhujakaarti valottaa lean-johtamista ja lean-kehitystyötä ja tuo tuoreita kehityskokemuksia, mikä antaa uusia ajatuksia niin johtotehtävisssä, kehitystyössä, esimiehinä tai asiantuntijoina toimiville toimialasta riippumatta.

Ilmoittautuminen Lean Management 2024 >>>

Ollaan yhteyksissä ja nähdään tapahtumissa!