Suositut online sessiot 2021, tarkista päivitykset

Suositut jäsenten veloituksettomat online teemasessiot jatkuvat. Jatkamme myös sekä jäsenille että muille kiinnostuneille suunnattuja maksullisia online työpajoja.


ILMAISET TEEMASESSIOT JÄSENILLE

Teemasessiot on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.

 


MAKSULLISET TYÖPAJAT

Maksullisiin työpajoihin voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, niin yhdistyksen jäsenet kuin yhdistykseen kuulumattomat. Osassa työpajoja voidaan edellyttää aiempaa kokemusta tai perehtyneisyyttä aiheeseen. Jäsenille työpajat jäsenhinnall


Koulutus peruttu
16.3.2021 |  Hoshin Kanri application session


23.3.2021 | Leanin perusteet

Aamupäivän kompaktissa sessiossa LPP-ohjelmankin kouluttajana toimiva Vesa Haapavaara johdattaa todellisiin Leanin perusteisiin. Vesa on ollut mukana Lean-kehittämisen ytimessä kahdessa eri toimialan organisaatiossa, jotka on palkittu Suomen Lean-yhdistyksen Lean-palkinnolla, joten Vesa tietää käytännössä miten Lean-ajattelua viedään eteenpäin. Jos itse et katso tarvitsevasi tätä, niin varmaan monelle kollegalle tämä olisi hyvä startti ja silmienavaaja Leanin maailmaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen


Koulutus siirtyy syksyyn 2021, uusi ajankohta ilmoitetaan pian
25.3.2021 | 
Lean Transformation in Hospital Primary / Specialty Clinics

Iltapäivä-workshop englanniksi. Työpajan vetää Aneesh Suneja, Lean ja terveydenhuolto -kirjan toinen kirjoittaja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen


16.4.2021 | LPPDE Virtual Summit

Hyvää palautetta saaneet kansainväliset Lean product and process developmentiin keskittyvät englanninkieliset online-tapahtumat jatkuvat tällä kertaa yksipäiväisenä. Konsepti on edelleen sama, eli kahden tunnin miniworkshop ja sen jälkeen neljä puheenvuoroa.
Olemme Virtual Summiteissa panostaneet osallistujien mahdollisuuteen vuorovaikutukseen, joten aikaa on myös kysymyksiin, reflektointiin ja kokemusten vaihtoon sekä uusiin kansainvälisiin kollegoihin tutustumiseen.

Koulutus peruttu
22.4.2021 | 9-13 | A3 Problemsolving workshop


Koulutus siirtyy syksyyn, uusi ajankohta 14.-15.10.2021
27.-28.4.2021 | Hoshin Kanri workshop


4.-5.5.2021 | Lean in Public Sector

Kansainvälinen, hyvin laajan kattauksen korkeatasoinen online-semnaari yhdessä Lean In Public Sector -ryhmän, Lean Construction Institute Finlandin ja RIL:in kanssa.
Tarjolla on myös 10 osallistujan edullinen pakettihinta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen


Uusi ajankohta varmistunut
12.5.2021 | klo 9 – 12.30 | Three step program for engaging personnel to Lean

Henkilöstön sitouttaminen oli jäsenkyselyn perusteella kaikkein tärkein ja kiinnostavin osa-alue. Iltapäivän interaktiivisessa työpajassa käymme yhdessä läpi kolmen askeleen ohjelman sitouttamiseen ja kuulemme myös suomalaisen casen sitouttamisesta.

Kouluttajina Lean transformaation ykkösrivin osaajat Jan Orvegård ja Ola Ljunggren Bergeå Real8 Consulting Groupista. Case-puhujana Daniel Hjulfors Snellmannilta.

Työpaja on englanninkielinen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen


 18.-21.5.2021 |  Lean Product & Process Development Exchange Conference Europe

 Kansainvälinen online-seminaarijärjestetään yhdessä LPPDE:n kanssa.

Lean-yhdistyksen jäsenille on omat erikoishintansa.
Lisäksi 1.4.2021 mennessä  ilmoittautuville early bird-tarjouksia. Linkit yhdistyksen jäsenille tarkoitettuihin tarjouksiin vain jäsenviestin yhteydessä. Jos siis ilmoittaudut ohjelmasivun kautta, et pääse hyötymään jäseneduista.
Nopeimmilla ennakkoilmoittautujilla mahdollisuus myös osallistua veloituksettomaan book circle -onlinesessioon Dantar Oosterwalin kanssa 6.5. klo 16. The Lean Machine -kirja sisältyy tarjoukseen.
Koulutuksen ohjelma on käytännössä valmis. Aloitusajankohdat ovat Suomen aikaa klo 9, ohjelmasivulla saattaa vielä olla virheellisesti GMT, mutta se siis ei pidä paikkansa.
Tsekkaa siis ohjelma yllä olevasta linkistä. Jäsenten ilmoittutumislinkit toimitettu jäsenviestin yhteydessä.
Mikäli sinulta puuttuu viesti linkkeineen, otathan yhteyttä juha.tammi@leanyhdistys.fi

Koulutus peruttu

9.6. | klo 9 – 12 | Leanin perusteet


7.10.2021 | Lean Management 2021 -seminaari

Ohjelma rakenteilla. Varaa päivä jo kalenteristasi!


14.-15.10.2021 | Hoshin Kanri workshop

Hoshin Kanri käsittelee strategian käytännöllistä laatimista ja sen tehokasta toteuttamista (Hoshin=suunta; Kanri=seuranta). Hoshin Kanri on toinen Toyotan menestyksen kulmakivistä TPS:n ohella, eikä sen merkitystä voi kyllin korostaa. Monet menestyvät yritykset hyödyntävät Hoshin Kanria strategian luomisessa ja toteutuksessa, esimerkiksi ruotsalainen Scania. Työpajan vetää aiempien työpajojen tapaan erinomaista palautetta saanut Fredrik Fjellstedt Ruotsista. Työpaja on kokonaan englanninkielinen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen