Uutiskirje syyskuu 2017

Lean Management -seminaari

Yhdistyksen vuotuinen syysseminaari järjestetään torstaina 5.10. Finlandia-talolla Helsingissä.

Vuosittain järjestetty Lean Management -seminaari lähestyy. Olemme saaneet merkittävän vahvistuksen puhujiimme saadessamme Tatsuya Sengan suoraan Toyota Industrial Corporationista Japanista puhujaksemme. Senga-sanilla on 25 vuoden kokemus Toyotalla työskentelystä. Hän on vastannut mm. Toyota RAV4-katumaasturista hankkeesta pääinsinöörinä. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu seminaarin tapahtumasivuilla.


 Lean-työpajapäivä 27.9.

Syksyn ensimmäinen Lean-työpajapäivä järjestetään keskiviikkona 27.9. Yleisradiolla Helsingissä.

YLE kutsuu jälleen yhdistyksen jäseniä kehittämään toimintojaan. Ensimmäinen media-alan työpaja järjestettiin vuosi sitten ja se oli menestys. Nyt on tilaisuus tutustua miten kehitys on edennyt ja kuinka edesauttaa sitä.Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytissä.

Syksyn toinen työpaja järjestetään 14.11. Inwidolla Vantaalla. Merkitsepä aika jo kalenteriisi.


Yhdistyksen vuosikokous 24.10.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 24.10.2017 Danske Bankin tiloissa Helsingissä. Vuosikokous on yhdistyksen ylin päätöksentekoelin, joten jäsenten laaja osallistuminen olisi kovin toivottavaa. Vuosikokouskutsu lähetetään jäsenille lokakuussa.


Lean-matka Ruotsiin 27.-30.11.2017

Tammikuussa 2017 järjestetty Lean-tutustumismatka Ruotsiin osoittautui niin suosituksi, etteivät kaikki kiinnostuneet mahtuneet mukaan. Suuren kysynnän vuoksi matka järjestetään nyt uudelleen hieman erilaisella ohjelmalla. Matkapäivät ovat ma 27. – to 30.11.2017. Tarkempi ohjelma on viimeistelyä vaille valmis. Luvassa on tällä kerralla vierailut seuraaviin kohteisiin:
– Toyota Material Handling
– Qulturum
– Scania (alustava)
– KTH:n Lean Center

Ilmoittaudu alustavasti s-postitse toiminnanjohtajalle.


Lean Practitioner Program 2018

Yhdistyksen ensimmäistä kertaa järjestämä LPP-koulutus osoittautui kurssipalautteiden perusteella oivalliseksi koulutukseksi.

Myönteisten palautteiden kannustamana yhdistys on toteuttamassa LPP 2018 -koulutuksen, joka alkaa tammikuussa 2018. Lisätietoja saat toiminnanjohtajalta. Koulutukseen pitää hakea erikseen. Jätä hakemuksesi Lyytissä.