HYVÄÄ KESÄÄ – ja tietoa yhdistyksen aikatauluista kesän jälkeen

Kesän kohokohta, juhannus saanee poikkeuksellisesti myös komean kesäsään. Juhannus ja kesä(loma) tuovat toivottavasti sinullekin hyvän breikin tai ainakin kevennyksen kaikkein kiireisimpään aikaan. Yhdistyksen toiminta hiljenee myös kesäkuun lopun ja heinäkuun ajaksi, toki syksyä valmistellaan pikkuhiljaa koko ajan.

Nyt alkaa olla viimeiset hetket ilmoittaa oman organisaation leanteko vuotuiseen kilpailuumme; varmistathan, että oma organisaatiosi on mukana! Hakulomake on kompakti ja nopeasti täytettävä. Deadline 30.6.2020


 

KESÄLOMAKAUDEN JÄLKEEN


27.8.2020 | Yhdistyksen kesäpäivä ja vuosikokous
Yhdistyksen vuosikokous pidetään yhdistyksen kesäpäivänä 27.8. Ohjelmassa mukana myös Ylen casepuheenvuoro ja virtuaaligemba, tilaisuus on vain yhdistyksen jäsenille. Ilmoittaudu mukaan!

Kesäpäivän ohjelma

  • 13.30 – 14.00 bussikuljetus Kiasman pysäkki, Helsinki – Kuninkaan Lohet, Kuninkaan Kartano, Vantaa
  • 14.15 Ylen casepuheenvuoro ja virtuaalinen yritysvierailu
  • 16.00 Suomen Lean-yhdistyksen vuosikokous
  • 17.30 Yhdistyksen rentoa ohjelmaa, illanviettoa ja verkottumista
  • 22.00 bussikuljetus Kuninkaan Lohet – Kiasman pysäkki, Helsinki

8.10.2020 | Lean Management 2020 -syysseminaari
Syysseminaarin, Lean Management 2020, Key-note puhujiksi ovat alustavasti lupautuneet John Shook, chairman, Lean Global Network, Matthew E. May, business author ja Norbert Majerus. Seminaari järjestetään ns. hybridi-versiona, eli puhujat ja osallistujat voivat valita ovatko mukana livenä Aviacongressissa Vantaalla vai online.

Arvostettu John Shook on yksi viimeisistä Lean-guruista, joka ei vielä ole ollut seminaareissamme mukana. Edellä mainittujen puheenvuorojen lisäksi yksi erittäin mielenkiintoinen puheenvuoro tulee olemaan AstraZenecan kunnianhimoisen Lean Leadership -mallin ensikokemuksista. BMW:ltä on alustavasti lupauduttu case-puheenvuoroon aiheesta Design for manufacturing and Assembly. Seminaarin ohjelma rakentuu vielä kesän aikana, mutta ilmoittaudu mukaan jo nyt!


6.-7.10.12020 | Pre-seminar workshopit
Lean Management-seminaarin 8.10. lisäksi on tarjolla mielenkiintoisia workshopeja. Aiheina ainakin Hoshin Kanri 6.-7.10. ja Problem Solving & Dojo-coaching 7.10. sekä Value Stream Mapping 7.10.

Hoshin Kanri workshopin lokakuussa vetää hyvää palautetta aiemmista workshopeista saanut Fredrik Fjellsted Ruotsista. Fredrikin tausta on Toyota Material Handling Europe:ssa ja hän on saanut Master Trainer -koulutuksen Toyotalla Japanissa.
Hoshin Kanri -workshop 6.-7.10 Scandic Helsinki Aviacongress, Robert Huberintie 4, Vantaa


UUSI AJANKOHTA | Lean Innovation | 18.-21.5.2021
Lean Innovation -tapahtuma on maailmanlaajuisen korona-tilanteen takia päätetty siirtää pidettäväksi laajennetussa muodossa ensi vuoden toukokuussa. Uusi ajankohta on 18.-21.5.2021. Tähän palaan myöhemmin ohjelman tarkentuessa.


Online-sessioiden osalta ilmoittelen alkysyksyn aikatauluista elokuun alussa. Tarkoitus on jatkossa pitää online-sessioita Zoomin lisäksi myös Teamsilla tai muulla vastaavalla sovelluksella. Otan miellelläni vastaan aiheideoita ja kehitysehdotuksia niin online-sessioihin kuin ylipäätään yhdistyksen toimintaan liittyen.


Jäsenkampanja
Jäsenkampanjamme on loppusuoralla. Eniten jäseniä suositellut saa veloituksettoman osallistumisen syysseminaariin ja muiden suositelleiden kesken arvomme veloituksettoman osallistumisen.

Jäsenkampanja on voimassa 31.7.2020 asti ja palkinnot jaetaan elokuun alussa. Jos voittanut henkilö on siinä vaiheessa jo ilmoittautunut Lean Management 2020 -seminaariin, hänen osallistumisensa muutetaan veloituksettomaksi.

Kun suosittelet jäsenyyttä, lähetä hänelle tämä jäsenyyslinkki ja pyydä mainitsemaan nimesi hakulomakkeen kohdassa: Mikä sai sinut hakemaan yhdistyksen jäsenyyttä? Jos jokainen nykyinen jäsen suosittelee yhdelle, niin tuplaamme jäsenmäärämme ja verkostomme on entistä parempi.

Pidetään turvavälejä, mutta pysytään aktiivisina epidemia-ajoista huolimatta!

Helteistä juhannusta sekä rentouttavaa ja koronavapaata kesää!

Juha
050 404 70 97
juha.tammi@leanyhdistys.fi