Lean Sote-ryhmä

Lean tarjoaa Sosiaali-ja terveyspalvelujen tuottamiseen työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla on mahdollista parantaa laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Tiedonkulun parantamisella, visuaalisella työnohjauksella ja turhan työn vähentämisellä parannetaan myös henkilöstön työtyytyväisyyttä ja vähennetään poissaoloja.

LEAN SOTE-RYHMÄN JÄSENET

Jouko Saramies – lääkintäneuvos, ryhmän puheenjohtaja
Jouko Saramies on kehittänyt Eksoten päivystyksen ja Armilan kuntoutuskeskuksen toimintaa Lean-ajattelua viitekehyksenä käyttäen. Armilan kuntoutuskeskus palkittiin ansioistaan suomalaisessa terveydenhuollon kehittämisestä Lean-ajattelun keinoin Vuoden Lean-teko 2014 – tunnustuspalkinnolla.

Heli Naukkarinen – kotihoidon päällikkö, Espoon kaupunki
Heli Jääskeläinen – kehittämisasiantuntija ja lean-valmentaja, Vastaanottopalvelut ja kuntoutus, Siunsote
Elisa Jokelin – Yleislääketieteen erikoislääkäri, Helsingin kaupunki
Henna Korte – Lean-asiantuntija, HUS