5.10.2017 | Lean Management 2017 -seminaari

Seminaari 5.10.2017 | 8.00 – 16.15 | Finlandia-talo, Veranda | Mannerheimintie 13e, Helsinki

Suomen Lean-yhdistyksen vuosittaisessa Lean Management -seminaarissa on tänä vuonna ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan lean-asiantuntijoiden ehdottomaan kärkeen kuuluvia kansainvälisiä luennoitsijavieraita.

Professori Daniel T. Jonesin (Lean Enterprise Academy, UK) luento ”The Lean Strategy” ravistelee käsityksiä siitä, kuinka organisaatioiden tulisi ymmärtää, soveltaa ja käyttää lean-ajattelua.

Dr. John Toussaint (ThedaCare and ThedaCare Center for Healthcare, CEO, USA) luento ”Management on the Mend”  kertoo terveydenhuollon toimijoiden kartasta tulevaisuuteen sekä jatkuvasta parantamisesta, jota kukoistaminen vaatii.

Tilaisuudessa palkitaan myös Lean-teko 2016 -kilpailun kolme parasta ehdokasta.

Jäsenhinta 430 € + alv, muille 530 € + alv. Yli 10 hengen ryhmille sovelletaan jäsenhintaa. Ennen 7.7.2017 ilmoittautuneille jäsenhinta on 390 € + alv, muille 490 € + alv.

Tutustu Lean Management 2017 ohjelmaan

Ilmoittautuminen seminaariin on avattu