Lean-yhdistyksen online-sessiot

Pandemiasta johtuvat poikkeusjärjestelyt ovat luonnolisesti vaikeuttaneet myös yhdistyksemme suunniteltua toimintaa.

Positiivisena kehityksenä on nähtävä se, että jäsentoiminnan puolella aloitimme online-sessioiden käytön oppimisen ja tiedonjakamisen menetelmänä. Huhtikuussa pidettiin online-sessiot johtamisen vakioinnin ja kerroksittaisen johtamisen merkeissä.

Kerroksittaisen johtamisen osalta päätimme yhdessä osallistujien kanssa pitää kevään aikana vielä toisen online-istunnon. Muuten teemakohtaiset online-sessiot jatkuvat kevään aikana maaliskuussa tehdyn kyselyn aihetoiveiden pohjalta.

Oheiset tapahtumat ovat siis vain Lean-yhdistyksen jäsenille:

Online-sessioihin ilmoittautuneille lähetetään lähempänä tapahtumaa Zoom-kutsu ja linkki. Osallistuminen voi tapahtua suoraan selaimen kautta, eli ohjelman latausta ja asennusta ei välttämättä tarvita.