uudetjäsenet

8.6.2017 | Uusien jäsenten tutustumisilta

Torstaina 8.6. järjestettiin järjestyksessään toinen uusien jäsenten tutustumisilta ravintola Prestossa Helsingissä. Ensimmäinen tilaisuus järjestettiin viime vuoden marraskuussa. Molempiin tilaisuuksiin osallistui yli 30 aktiivista uudempaa ja hieman vanhempaa jäsentä.

Tilaisuuksien saaman hienon palautteen perusteella uusien jäsenten iltamia tullaan pitämään jatkossa noin puolen vuoden välein.

Tutustumisiltojen tavoitteena on innostaa uusia jäseniä mukaan aktiiviseen toimintaan. Yhteistä keskustelua pohjustetaan lean-aiheisella alustuksella, ja yhdistyksen toimihenkilöt esittäytyvät ja esitelevät yhdistyksen toimintaa.

Parasta antia osallistujille lienee kuitenkin uusien ja vanhojen jäsenten tutustuminen ja verkottuminen sekä mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun omista lean-kokemuksista. Tutustumisillan innostunut ajatustenvaihto toteutti upeasti yhdistyksen perusmissiota “tekijöiltä tekijöille”.

Tästä on hienoa jatkaa !