Jäsenkirje maaliskuu 2023

Hyvä jäsen,
Kevät on koittanut ja aktiivisuus lisääntyy… Tiistaina pääsimme käymään Benchmarking-vierailulla GE Healthcarella. Käynti oli todella antoisa, suurkiitokset GE Healthcaren väelle: Heli Huhtalalle, Päivi Lähteenmäelle ja Pekka Huoviselle. Toukokuun vierailuun GE Healthcarella on vielä pari paikkaa vapaana!

Leanteko-kilpailu on käynnissä. Ilmoittautumisen deadline on tänä vuonna 31.5. Osallistuminen on luottamuksellinen, palkitut organisaatiot toki saavat julkisuutta aiempaan tapaan syysseminaarissa.

Lean-yhdistyksen vuosikokouksen päivämäärä on myös lyöty lukkoon, tarkempi paikka ja aikataulu tarkentuvat vielä, mutta pistä 19.4. ilta jo kalenteriin, jos se ei siellä jo ollut.


TULEVAT SEMINAARIT, KOULUTUKSET JA TYÖPAJAT

19.4. 2023 Lean-yhdistyksen vuosikokous, laita ilta kalenteriin, ilmoittautuminen avautuu myöhemmin

Tiistai–torstai 2.-4.5. | Lean Practitioner Program -valmennusohjelma aloitusjakso
Tuleva Lean Practitioner Program -valmennusohjelma on jo kerännyt kovasti kiinnostusta ja nyt on enää 4 paikkaa vapaana, pidä siis kiirettä!
 Vuonna 2023 alkavan LPP-valmennuksen kaksi ensimmäistä jaksoa ovat 2.-4.5. ja 6.-8.6. Ohjelma koostuu yhteensä neljästä jaksosta sekä tenttikerrasta. Jaksojen välissä on mahdollisuus online-coachingiin. Valmennus yhdistää työssäoppimisen ja käytännönläheisen moniin eri simulaatioihin perustuvan lähiopetuksen kokonaisuudeksi, jolla varmistat kokonaisvaltaisen Lean-osaamisen ja syvennyt erityisesti A3-ongelmanratkaisuun, johon organisaatiosi todelliseen ongelmaan perustuva projektityösi perustuu. Parhaan hyödyn saatte, kun organisaatiosta osallistuu kaksi tai useampi. Valmennukseen otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.

Tiistai 9.5. | Lean-kehittäminen palvelualalla -seminaari | Scandic Park, Helsinki
Ohjelma on lähes valmis teemoina mm. Menestyksekäs A3-ongelmanratkaisuprojekti, Jatkuvan arvioinnin ja parantamisen kulttuurin juurruttaminen organisaatioon, Kaizen-evoluutio Lean-matkassa ja miten yhdistät Lean-projektiin asiakaslähtöisyyden ja työntekijäkokemuksen kehittämisen. Early bird -hinnoittelu vielä 16.3. asti!

Tiistai 16.5. | klo 15-16 | Lean-johtaminen online-teemasessio 
Alustajana Jouko Saramies, aiempi Leanteko-voittaja Armilan Kuntoutuskeskuksen johtajana. Sessio on veloitukseton.

Tiistai 23.5. | klo 8:30 – 11 | GE Healthcare – Benchmarking-vierailu

Veloitukseton jäsentapahtuma. Osallistujamäärä rajattu.

Ollaan yhteyksissä ja nähdään tapahtumissa!
Ystävällisin terveisin,

-Juha
050 404 70 97
juha.tammi@leanyhdistys.fi