Strategian tehokas laadinta ja toteutus | 6.-7.10. HOSHIN KANRI-WORKSHOP ONLINE | Zoom

Yhdistyksemme syksyn ensimmäisen työpajan aiheena on Hoshin Kanri.

Hoshin Kanri käsittelee strategian käytännöllistä laatimista ja sen tehokasta toteuttamista (Hoshin = suunta; Kanri = seuranta). Hoshin Kanri on toinen Toyotan menestyksen kulmakivistä TPS:n ohella, eikä sen merkitystä voi kyllin korostaa.

Kouluttajamme Fredrik Fjellstedt on saanut työpajoistaan osallistujilta erinomaista palautetta. Syksyn Hoshin Kanri-workshop  toteutetaan aiemmista työpajoista poiketen online-työpajana. Järjestelyn avulla olemme onnistuneet myös alentamaan koulutuksen hintaa.

Workshopista hyötyvät erityisesti johto sekä kehitysammattilaiset, jotka tukevat strategiatyötä sekä strategian ja kehitystoimenpiteiden implementointia.

Osallistujamäärä on rajattu pedagogisista syistä, mutta vielä mahdut mukaan. Ilmoittaudu heti!

Työpaja on englanninkielinen ja toteutetaan Zoom-työkalulla, jonka käyttö onnistuu suoraan selaimen kautta, eikä siis vaadi asennusta.